Нашата история

Образователен Център "Еврика" ООД отваря врати през есента на 2011 година.  

Защо ние сме различни?
Екипът на Образователен център „Еврика” използва иновативни и креативни методи при подхода към Вашето дете. Подредбата на стаите ни следва древните традиции на китайското изкуството Фън шуи за стимулиране на позитивната енергия, подобряване на паметта и емоционалното равновесие. Ние предлагаме мотивираща и ефективна среда за обучение и развитие, благодарение на уникалните НЛП (Невролингвистично програмиране) подходи за комуникация и осъществяване на разбирателство между хората. Нашата цел е да подготвим децата Ви за училището на живота. 

На разположение са 6 учебни зали, а на последния етаж е залата за игра от 110 кв.м, която включва киносалон, кът за рисуване и кът за интерактивни игри. За Вашето дете ще се погрижат нашите специалисти по математика, български език и литература, английски език, френски и немкси,а за допълнителното развитие на Вашето дете Образователен Център Еврика разполага с психолог, логопед, учител по йога, изобразително изкуство и народни танци. Организират се посещения на театри, кина и зелени училища. За Ваше още по-голямо улеснение Образователен Център Еврика разполага със собствен транспорт и възможност за хранене на място.

Управител Катя Митева
Управител Галина Божкова-Атанасова
Управител Адриан Митев
Преподавател Снежана Христова

Нашият екип

  • Английски език - Гергана Микова
  • Български език и литература - Нина Беровкска
  • Детски психолог - Мая Цолова

Хората за нас
  • Коментари на децата

    „В занималнята съм от три години. Госпожите са добри и внимателни. С тяхна помощ и новите методи си научавам бързо с разбиране, без да зубря. Вече не изпитвам страх от изпитване и контролни. Имам допълнителна работа по различните предмети и много развлечения, играя с приятелите ми на бордови игри и др. Чувствам се перфектно.”

    Коментари на децата

    „Ако детето Ви трудно се справя в училище и с домашните, Образователен център „Еврика” е най-добрият избор. Освен че ще усвои знанията по различните предмети, без да зубри, а с разбиране – ще се забавлява и ще намери нови приятели.”.