Вземете бъдещето в свои ръце!

Вие сте амбициозни, мотивирани и винаги се стремите да научите нещо ново – Учебен Център „Еврика” Благоевград и ЕТ "Григор Купандолски-Гришасмил", гр. Дупница Ви предлагат страхотна възможност за безплатни обучения и курсове. 

От 15.06.2017 г. в Агенцията по заетостта стартира прием на заявления по проект „Ваучери за заети лица”, съфинансиран от Европейския социален фонд на Европейския съюз чрез ОП „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020.

Право да подават заявления имат заети лица, които са на трудов договор в предприятия извън държавната администрация и имат средна или по-ниска степен на образование (ако не попадате в тази група, моля свържете се с нас на тел. 0899900669 за допълнителна информация).

Желаещите да участват в проекта имат възможност да подадат Заявление по електронен път или на хартиен носител, лично във всички Дирекции „Бюра по труда” в страната. 

Формата на обучение е само и единствено присъствена.

ЗАПАЗЕТЕ СИ МЯСТО В НАШИТЕ ПРЕДСТОЯЩИ ОБУЧЕНИЯ НА ТЕЛ. 0899900669 ИЛИ СЛЕДЕТЕ НАШАТА ФЕЙСБУК СТРАНИЦА https://www.facebook.com/azmogapovecheblagoevgrad/ ПО СЛЕДНИТЕ ПРОФЕСИИ И КЛЮЧОВИ КОМПЕТЕНЦИИ:

ПРОФЕСИОНАЛНИ ОБУЧЕНИЯ: СПИСЪК С ПРЕДЛАГАНИТЕ ПРОФЕСИИ

За всяко професионално обучение ние ще Ви ДАДЕМ БОНУС - БЕЗПЛАТНА Шофьорска книжка.

ПО КЛЮЧОВИ КОМПЕТЕНЦИИ: английски, немски, испански, италиански, гръцки и руски език, и обучения по информационни технологии.

Важно! Финансирането на ваучерите за професионално обучения и за ключови компетенции по програмата през този програмен период е 85% от цената на обучението, останалите 15% се плащат от лицето, получило ваучер за обучение, но Ние от  ще Ви го предложим НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО. Сумата за съфинансиране от Ваша страна ще бъде поета за наша сметка.

Ако желаете да научи повече информация,какво представлява представлява програмата, как да кандидатствате, за да получите ВАШИТЕ Ваучери за безплатно обучение по Ключова компетентност или професия свържете се с нас на телефон 0899900669.