Общи условия за ползване

 

Тази уебстраница (наречена „САЙТ") се управлява от „Образователен Център Еврика" ООД (наречена и „evrikaeducation.eu"), със седалище и адрес на управление гр. Благоевград ул. Николай Петрини 55 и адрес за кореспонденция гр. Благоевград, ул. Света Гора 1, регистрирана в Търговския регистър при Агенция по вписванията с ЕИК 201688690.

Моля прочетете внимателно общите условия по-долу, преди да използвате САЙТА. При използването на този САЙТ Вие се съгласявате безусловно с тези правила и условия. 

Общите условия могат да бъдат променени по всяко време чрез актуализиране на настоящия САЙТ. Тези промени влизат в сила незабавно и са задължителни за всички потребители/клиенти.

Влизайки в САЙТА, потребителите се съгласяват да спазват представените общи условия, както и приложимите закони.

„Образователен Център Еврика" ООД, като създател и собственик на сайта evrikaeducation.eu, Ви дава право да зареждате и разглеждате всички материали, които са публикувани само за лична употреба с нетърговска цел, при условие че спазвате и се съобразявате с всички авторски права и съответните означения. Не се разрешава материалите на този САЙТ да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел, без изричното съгласие и разрешение от „Образователен Център Еврика" ООД. Материалите на този САЙТ са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.